Cine suntem noi?

„Balkan Eco Grill” este brandul companiei noastre, care se ocupă cu producția și vânzarea de produse ecologice gata preparate, în ambalaje antibacteriene, potrivite pentru a fi servite în locație, la pachet sau acasă cu familia.

Și povestea noastră?

Suntem pe piața de mai bine de 15 ani, obiectivul principal fiind să satisfacem nevoile clienților in materie de preparate gustoase, fără a compromite calitata. Produsele sunt preparate numai din carne proaspătă și ecologică.

De ce noi?

Compania are propria producție ecologică de carne și produse din carne.
Producem preparate ecologice pentru grătar după o reteta veche din carne proaspătă de înaltă calitate și condimente naturale – fără conservanți artificiali, fără coloranți, fără înlocuitori, fără aditivi.

Ce oferim?

Compania are propria producție ecologică de carne și produse din carne. Produsele noastre sunt o garanție de  prospețime, calitate,  acest lucru îl garantăm cu ștampila aplicată pe ambalajul antibacterian.

Balkan Eco Grill  vă oferă mâncare proaspătă și delicioasă, preparată după rețete românești, precum și din zona Balcanilor. Oferim mereu produse de calitate, ecologice. Toate acestea preparate, rapid,  la prețuri foarte accesibile.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim pieței românești, preparate de înalta calitate, gustoase și sănătoase – grătar din zona Balcanilor – o parte a culturii culinare a popoarelor noastre. Dorim să oferim clienților noștri posibilitatea de a mânca bine – în orice moment, în orice oraș, într-un loc convenabil.

Primele locații Balkan Eco Grill pot fi găsite in București – strada Gura Ialomiței nr. 1, sectorul 3 și al doilea – str. Barbu Văcărescu nr. 146 – 158, sectorul 2 ( parcarea Carrefour).

Tradițiile povelesc să mâncăm sănătos!